Benvinguts al bloc del Projecte Crea't 2.

Benvinguts al bloc del Projecte Crea't 2.
Aquest Projecte neix de la voluntat d'unir els móns de l'escola bressol i les escoles de proximitat. Sota les premisses de treballar la creativitat i com aprendre a gestionar les emocions es crea un grup format l'Escola Bressol Municipal El Lligabosc, l'Escola El Ganxets, l'Escola Joan Rebull i l'Escola Cèlia Artiga de Reus.
Junts cerquem, descobrim, debatem ( i també estripem) un munt d'activitats realitzades a les nostres escoles que, després d'aprovar-les us les presentem.
Amb aquest bloc iniciem un camí que esperem que sigui tant enriquidor per aquells que en formem part, com per tots aquells que ens visiteu.

dissabte, 30 de maig del 2015

PROJECTE CREA'T 2 I EL MAMT







Una de les activitats del Projecte Crea't 2, treballem la creativitat a l'escola bressol, ens va dur, el mes de maig, a visitar el Museu d'Art Modern de Tarragona (MAMT) i l'experiència ha estat molt profitosa. Volem compartir-la amb tots vosaltres.

 Prèviament, a l’escola, treballàrem aspectes diferents com el cos humà, el moviment i l'estatisme, textures, qualitats dels materials (pes, volum, mida), a partir de l’escultura. Aquesta feina va fer que s’assentessin uns coneixement previs que després van poder relacionar amb tot allò que al museu van experimentar.

Si en voleu més informació, adreceu-vos al nostre web:

http://ebmlligabosc.reus.cat/agenda/visita-al-mamt


També us podeu adreçar al web del MAMT Pedagògic:

http://www.dipta.cat/mamtpedagogic/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada